All you can eat Sushi & Grill

WELKOM BIJ IZUMI

Restaurant Izumi, het All-you-can eat sushi restaurant waar u in een gastvriendelijke sfeer onbeperkt overheerlijke sushi en grill specialiteiten kunt genieten. Kom samen met uw familie, partner, vrienden of collega’s gezellig tafelen en proef de verschillende smaken uit ons uitgebreide menu. Onze sushi en grill gerechten zijn altijd vers en gevarieerd voorbereid voor u. 

Een bezoek aan Izumi staat garant voor een onvergetelijke beleving met smaakvolle gerechten en veelzijdigheid. Er is voor ieder wat wils, van sushi tot overheerlijke gegrilde vlees en visspecialiteiten.

De sferen van onze restaurants zijn gastvrijheid, modern en gezellig. Wij hebben een vestiging in Weert, Venlo, Roermond en Helmond. Door de gunstige ligging van onze restaurants is het een ideale ontmoetingsplaats voor zowel privé als zakelijke eetafspraken.

Samen onbeperkt genieten

Weert, Venlo, Roermond en Helmond

U kunt 2.5 uur onbeperkt genieten van de kwalitatieve Japanse keuken in een moderne setting voor een vaste prijs. Er is voor ieder wat wils, van sushi tot heerlijke gegrilde vlees en visspecialiteiten. 

Onze menukaart is met grote zorg samengesteld. Wij bieden de keuze uit meer dan 120 overheerlijke gerechten waaronder verse sushi, smaakvolle vlees-en visgerechten, verschillende soorten salades. Bij bieden ook een afhaalservice aan. Neem snel een kijkje in onze menu- en afhaalkaart.

Het “All You Can Eat ” concept houdt in dat u onbeperkt verschillende overheerlijke gerechten kunt proeven en delen met vrienden en familie. Onze focus is een mooie beleving creëren in een gezellige sfeer voor alle gasten. Shared dining geeft hierdoor ook een extra beleving tijdens uw bezoek.

Heeft u speciale wensen of een bepaalde allergie, geef dit dan van te voren door aan ons, dan zullen wij hier rekening mee houden.

Kom delen, proeven en ontdekken bij één van onze restaurants. We zien u graag binnenkort.