Japans sushi & Grill

Restaurant Izumi

Maak kennis met ons nieuw Japans SUSHI & GRILL restaurant in het hart van Roermond of Weert. Door de ligging is onze restaurants een ideale gelegenheid voor een avondvullend programma en ideale ontmoetings-plaats om in een comfortabele sfeer zowel prive als zakelijk te lunchen of te dineren! U kunt bij ons zowel voor uw bedrijfs-feesten, vergadering, recepties en jubileums genieten van de besten Sushi en grill in Roermond of Weert.

Het doel van onze unieke concepten (onbeperkt Sushi’s, Tempura, Teppanyaki gerechten / A la carte / Sushi afhaal) is om onze gasten enerzijds snel, maar gezond eten aan te bieden, maar anderzijds toch echte typische Japans en Aziatische gerechten te laten proeven.

Onbeperkt genieten in

Weert of Roermond

Bij Japans sushi en grill restaurant Izumi kunt U tijdens de lunch en het diner onbeperkt genieten van de Japanse keuken in een stijlvol restaurant voor een vaste prijs! Al het eten wordt vers en vol smaak klaargemaakt door onze ervaren kookchefs. Er zijn uitgebreide keuzemogelijkheden.

Kleine eters? Geen probleem, bij ons kunt u ook a la carte bestellen.
Vegetariërs? Wees gerust, er zijn ook genoeg heerlijke vegetarische gerechten te verkrijgen.

Er zijn geen vaste regels voor het bestellen van een menu, Japans sushi en grill restaurants Izumi in Roermond of Weert – stijl houdt in dat de gerechten zijn bedacht om zowel te worden gedeeld aan tafel met uw gezelschap, maar eventueel ook om individueel van te genieten.

Welkom in de boeiende culinaire wereld van het Verre Oosten…